Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

DIY AT HOME: TIPS ΓΙΑ ΥΓΙΕΙ ΝΥΧΙΑ!!!


Εκτός από μια όμορφη εμφάνιση, τι πιο όμορφο να υπάρχουν και περιποιημένα νύχια για να ολοκληρώσουν το σύνολο. Όμως δεν γίνετε να τρέχετε όλη την ώρα σε ινστιτούτα προκειμένου να έχετε συνέχεια περιποιημένα άκρα. Γι' αυτό, λοιπόν, με λίγες μικρές καθημερινές κινήσεις μπορείτε και μόνες σας στο σπίτι να έχετε όμορφα και υγιεί νύχια.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ 
   1) Καθαρίστε την επιφάνεια των νυχιών σας από τα πετσάκια, σπρώχνοντάς τα προς τα μέσα καθημερινά. Μ΄αυτόν τον τρόπο τα νύχια σας σταδιακά θα είναι πιο καθαρά. Plus: Τα νύχια σας θα φαίνονται μεγαλύτερα.
 ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
   2) Να ενυδατώνεται τα νύχια σας με ενυδατική κρέμα ή ειδικό λαδάκι ή ελαιόλαδο. Plus: Με αυτό το τιπ αποτρέπεται τα νύχια σας από το ξεφλούδισμα και το σπάσιμο.
ΠΗΛΙΝΓΚ
  3) Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα να κάνετε πήλινγκ. Με αυτόν τον τρόπο αφαιρείται τα νεκρά κύτταρα και κρατάτε βελουδινα τα χέρια σας( αν παραπονιέστε πως λόγο δουλειών και άλλων παραγόντων τα χέρια σας είναι άγρια και σκληρά...Τότε επιβάλλεται να κάνετε έστω αν δεν έχετε χρόνο μια φοά τη βδομάδα πήλινγκ χεριών),στο τέλος τα ενδυδατώνετε. Plus: DIY ΠΗΛΙΝΓΚ ->Σε ένα μπολ προσθέτουμε 1 κουταλιά του γλυκού μέλι, 1 κτ γλκ ζάχαρη και 1 κτ γλκ ελαιόλαδο. Τα ανακατεύετε καλά και μετά τα τρίβετε πάνω στα χέρια σας.
H ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
  4) Aν θέλετε το μανικιούρ σας να κρατήσει πιο πολύ, τότε σε ένα βαμβάκι βάλτε λίγο ξύδι(μηλόξυδο) ή καθαρο οινόπνευμα και τρίψτε το πάνω στα νύχια σας.