Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ

   Ελάτε τώρα ας το παραδεχτούμε πόσες από μας μερικές φορές ,αν όχι τις περισσότερες, βαριόμαστε να φτιάξουμε ή να πάμε σε κάποιο nail salon.Αλλά όμως θέλουμε τα νύχια μας ως ένα βαθμό να είναι περιποιημένα είτε είστε λάτρεις των βαμμένων νυχιών είτε όχι.
Όπως,λοιπόν, λέει και ο τίτλος του πόστ θα σας πω πως να κάνετε ένα τεμπέλικο μανικιούρ στο σπίτι, εύκολα κ γρήγορα ώστε να χετε κομψά άκρα (ακόμα κ αν βαριέστε).
    Ας μη χρονοτριβούμε λοιπόν...Ο πιο απλός τρόπος για να περιποιηθείτε τα νύχια σας είναι το γνωστό σε όλες μας 4πλο Buffer( το οποίο είναι φτηνό κ μπορείτε να τ βρείτε από το  super market της γειτονιάς σας, μέχρι τ ειδικά καταστήματα ομορφιάς).
 
Τo Buffer είναι μια λίμα με τέσσερις επιφάνειες, η καθεμια από τις οποίες έχει μια συγκεκριμένη χρήση: 1η) H πρώτη επιφάνεια βοηθά στο να τρίψετε απαλά την επιφάνεια του νυχιού και να φύγει οποιαδήποτε κιτρινίλα  .2η) Η δεύτερη βοηθά στο να  να γίνει λεία η επιφάνειά του.3η) Δίνει μια λεία κ μαλακή όψη στην επιφάνεια του νυχιού. 4η) Δίνει μια λαμπερή όψη στο νύχι.
Μέτα από αύτη τη διαδικασία μπορείτε να αφήσετε τ νύχια σας έτσι(βάζοντάς τους λίγο λαδάκι ή κρέμα) και τελειώσατε.Αν επιθυμέιτε να τα βάψετε τότε περάστε πρώτα ένα base coat και μετά το χρώμα της επιλογής σας.




 

 P.S. : Προαιρετικά αν θέλετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τα νύχια σας τότε βουτήξτε το κάθε χέρι μέσα σε χλιαρό νερό( είτε εχοντάς βάλει κρέμα στα νύχια σας είτε κρεμοσάπουνο στο νερό) και με ένα ειδικό ξυλάκι κ ψαλιδάκι( αν δεν έχετε χρησιμοποιείστε αυτό των νυχιών το μυτερό) αφαιρέστε τις παρανυχήδες.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου